Welkom, op de vernieuwde website van Gymnastiek en Turn Vereniging  de Badhoeve.

Op het moment wordt nog hard gewerkt door vrijwilligers en bestuur om de nieuwe website verder op te bouwen. Ons doel voor 2019 verdere profesionalisering van onze vereniging, en het hierdoor verder  mogelijk maken onze recreatieve en topsporters in de diverse gymnastiek diciplines hun sportieve doelen te realiseren.

GTV de Badhoeve:

Sportplezier op maat en op niveau!

Mogelijk dat nog niet alle onderdelen van deze website optimaal functioneren, hiervoor alvast onze excuses. Mocht u problemen constateren of opmerkingen hebben over deze website, dan stellen we het op prijs als U contact opneemt per mail: webmaster@gtvdebadhoeve.nl

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten