GTV de Badhoeve vindt het van het allergrootste belang dat alle gymnasten zich veilig en prettig voelen en zichzelf kunnen zijn bij het beoefenen van de gymnastiek sport. Dat is niet altijd een vanzelfsprekendheid. We kunnen onze ogen niet sluiten voor seksuele intimidatie en misbruik. Ook bij pesterijen, discriminatie en geweld is er sprake van ongewenst en grensoverschrijdend gedrag. Het gaat dus niet alleen om gedrag waarbij jonge sporters slachtoffer worden van volwassenen, ook het gedrag van sporters onderling kan zorgen voor een onveilige situatie. “GTV de Badhoeve” probeert de bewustwording en kennis over een veilig sport klimaat van bestuurders, trainers, coaches en vrijwilligers te vergroten. Zij spreken elkaar, gymnasten en ouders aan op hun gedrag. Dit begint met het uitdragen van goede omgangsvormen zoals sportiviteit en respect.

Om dit alles te ondersteunen en begeleiden zijn we op zoek naar een tweetal vrijwilligers (ouders/kader) die als contactpersoon (VCP) voor de vereniging willen functioneren.

Deze VCP’ers zullen vanuit bestuur en KNGU worden ondersteund bij hun taken en indien mogelijk een training hiervoor volgen bij KNGU en of NOC*NSF

Heeft u interesse meldt u aan bij: Marianne Heemskerk e-mail: Vrijwilligers

 

 Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten