GTV de Badhoeve start in september met nieuwe lessen ritmische gymnastiek voor meisjes vanaf 4 jaar. Bij ritmische gymnastiek werken de gymnasten met hoepel, bal en lint en maken daarmee mooie oefeningen op muziek. Het is echt een sport voor meisjes die gek zijn op dansen én gym. Volg nu een gratis proefles in Badhoevedorp of Hoofddorp.

 

Ritmische gymnastiek is een goede basis voor jonge kinderen. Ze werken op speelse wijze aan lenigheid en kracht, oefenen met de materialen touw, hoepel, bal en lint en leren ook om mooi te bewegen op de muziek. Onze professionele docenten zorgen voor veel plezier, maar zorgen er ook voor dat de kinderen zich blijven ontwikkelen.

Bij GTV de Badhoeve zijn er lessen voor allerlei niveau’s. Nieuwe kinderen (vanaf 4 jaar) beginnen bij de recreatielessen. Dit kan op maandag van 17.00 – 18.00 uur in de Sporthoeve in Badhoevedorp of op donderdag van 16.30 – 17.30 uur in Gymzaal Amazone in Hoofddorp.

Kampioenen

Talentvolle gymnasten hebben de mogelijkheid om door te stromen naar verschillende wedstrijdgroepen. De vereniging behaald al jarenlang mooie resultaten bij de nationale wedstrijden en heeft twee Nederlandse kampioenen in huis. Zij nemen ook internationaal deel aan toernooien.

Volg een gratis proefles in Badhoevedorp of Hoofddorp. Meld je aan via www.gtvdebadhoeve.nl.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten