GTV de Badhoeve ontvangt 500 euro van Meerlandenfonds.

Onze vereniging heeft 500 euro ontvangen van het Meerlandenfonds. Hiermee kunnen wij meer kinderen aan het bewegen krijgen en nieuwe leden werven door lessen op scholen te geven, advertenties te plaatsen en een beweegplein te geven

Met nieuwe leden krijgen we meer contributie-inkomsten waarmee we de gewenste nieuwe materialen kunnen kopen.

Voor de turnafdeling willen we een nieuw brug aanschaffen en voor de RG afdeling zal binnen afzienbare tijd 1 van de wedstrijdkleden vervangen dienen te worden.

Bedankt Meerlandenfonds!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten