Onder deze noemer biedt Dutch Gymnastics alle Gymnasten op de komende periode fit en gezond te blijven.

Online for meer informatie

Wat kun je wél doen naast de richtlijnen van het RIVM volgen? Juist! Fit blijven én de krachten bundelen. Daarom inspireren wij jullie de komende weken graag met leuke content over thuis sporten.

We roepen alle gymsport fans op om hun ideeën voor thuis oefeningen en challenges online te delen via Dutch Gymnastics. Berichten via Facebook, Instagram en Twitter die worden geplaatst met #dgathome #coronafitnl en #beweegmee laten wij zien op deze social wall. Elke week wint de leukste, origineelste foto of video een toffe prijs in samenwerking met onze partners, Avyna, AirTrack Factory, Craft, GK/CEK, Jumpsquare en Turnsupporter. Elke vrijdag maken wij een weekwinnaar bekend!

https://dutchgymnastics.nl/dutch-gymnastics-at-home

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten