Vanaf 23 maart is GTV de Badhoeve begonnen met korte online lessen voor onze Gymnasten. 

Het bestuur streeft erna zo spoedig mogelijk dit voor alle lesgroepen te organiseren, maar dit vergt zoals begrijpelijk enige organisatie. Ook met het oog op privacy van onze leden en gebruik van mail adressen en gegevens.

Trainster Femke en Sanne Faber staken vanmiddag de spits af met een les invulling voor onze recreatie  en 2e divisie leden. 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten