GTV-brieflogo

Corona Nieuwsbrief 02 – bestuur – GTV de BadhoeveNieuws update GTV de Badhoeve

We hebben de afgelopen 6 weken on-line getraind. Wij zijn trots op de manier waarop de gymnasten hiermee zijn omgegaan en hulde aan jullie als ouders die soms urenlang de kamer uit moesten of verplicht konden ‘meegenieten’ van de trainingen.

Dankzij de tomeloze inzet van onze trainsters hebben we ons hele lesrooster kunnen aanbieden, van 1 uur recreatie per week tot 14 uur selectietraining per week.

Hoewel we onlangs hebben gehoord dat de sporthallen voorlopig nog dicht blijven, hebben we ook goed nieuws: we hebben een protocol om buiten te mogen trainen in de gemeente Amsterdam en in de Haarlemmermeer.
Zaterdag 9 mei jl heeft de eerste buitentraining voor de 1e divisie van de RG-selectie plaatsgevonden. Deze test is goed verlopen. Daarom gaan wij het buiten-aanbod in Amsterdam uitbreiden. Wij streven ernaar dat elk lid in elk geval 1x per week een buiten training heeft. Hoewel er tijdens een buiten training niet hetzelfde kan worden gedaan als tijdens een training in de zaal, kunnen de kinderen wel lekker bewegen. Daarnaast is het sociale aspect ook erg belangrijk. Uiteraard allemaal volgens de regels van alle protocollen. Bijgevoegd vindt u het protocol van GTV de Badhoeve voor de buiten trainingen in Amsterdam.

In Badhoevedorp starten wij eind deze week met de buitentrainingen.

Op onze website vindt u de kalender met alle geplande trainingen, zowel on-line als buiten.

Wij zullen de leskalender steeds updaten met eventuele wijzigingen in tijden, trainingen die uitvallen of extra trainingen.

De website zal voortaan het communicatiemiddel zijn betreffende trainingen. Op deze manier hoeven wij geen aparte mails naar de leden te sturen wat ons werk scheelt, minder foutgevoelig is en het gebruik van privacy gegevens minimaliseert.

Wij vragen u om ons buitentrainingen protocol goed door te lezen zodat iedereen start klaar is voor de buitenlessen.

Voor toestemming om buiten les te mogen organiseren is een verplichte voorwaarde dat leden en ouders voor aanvang het protocol volledig hebben gelezen en de vermelde instructies strikt opvolgen.

link naar de diverse protocol onderdelen:
protocol buitentrainingen
protocol buitentrainingen gymnasten/sporters
protocol buitentrainingen ouders/verzorgers

protocol buitentrainingen bestuursmededeling
protocol buitentrainingen begeleiding en trainstersDe eerstvolgende buitentrainingen zijn:
Amsterdam:
veld tussen ALO en Sportcentrum Ookmeer

Vrijdag 15 mei:
les Helena (1700-1800 uur) en les Sanne Faber (1700-1900 uur)
Zaterdag 16 mei:
les Sanne Kouters (1000-1200/1330 uur)
Zondag 17 mei:
les Femke Faber (1030-1130 uur)

Badhoevedorp:
Speelplein bij Voortouw

Zaterdag 16 mei:
Lessen Chantal Peper
1330-1430 uur 6/7 jaar
1430-1530 uur 8+ (1 uur les)
1600-1645 uur NijntjeSpeelveld achter de Sporthoeve
Maandag 17 mei:
les Etteke Mojet/Femke Faber 1700-1800 uur

Voor de donderdaglessen van Tamara Singer zijn we nog aan het onderzoeken of er een buiten training aangeboden kan worden.

Kijk regelmatig naar de website: www.gtvdebadhoeve.nl met de update van de kalender.

Alle overige lessen worden nog steeds, net als nu, on-line aangeboden. De links naar de 3 zoom-locaties staan op de website, zowel op de homepagina als op de pagina met on-line lessen.Kennismakingslessen
De overheid en het NOC*NSF benadrukken het belang van bewegen voor kinderen. Zij vragen alle verenigingen om ook niet-leden te kunnen laten sporten. Wij zijn daarom ook bezig om kennismakingslessen te organiseren, zowel on-line als buiten. Dus als uw dochter/zoon een vriendje of vriendinnetje heeft dat graag een keer een les wil proberen dan kunnen zij zich binnenkort via de website aanmelden voor een kennismakingsles.

Zaal
De overheid heeft aangegeven dat de zalen pas weer per 1 september open mogen. Zowel de KNGU als andere bonden zijn hard bezig om te kijken of dit tijdstip nog vervroegd kan worden. Hierover houden wij jullie op de hoogte!

Binnenkort zult u van ons een nieuwsbrief ontvangen met informatieve over de financiele positie van de vereniging.

Wij hopen dat jullie allemaal gezond zijn en blijven en wij wensen jullie (kinderen) veel sportplezier!

Bestuur GTV de Badhoeve
secretariaat@gtvdebadhoeve.nl

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten