In verband met de Corona-Crisis wil het bestuur van GTV de Badhoeve U informeren over de actuele stand van zaken middels een nieuwsbrief per e-mail.  De afgelopen periode zijn er twee brieven verzonden. Nog niet ontvangen, meld uw e-mail adres aan op het formulier rechts onderaan op deze website, controleer s.v.p. ook de instellingen van uw spam filter.

De nieuwsbrief wordt altijd verzonden onder GTV de Badhoeve – Nieuws vanuit mp-mailer@GTVdeBadhoeve.nl

Mededelingen van GTV de Badhoeve worden verzonden altijd vanaf een adres eindigend op @gtvdebadhoeve.nl

Teruglezen nieuwsbrieven: Onder ons GTV News menu is het nieuwsbrief archief terug te vinden.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten