Vanaf 23 maart jl. zijn de trainsters en gymnasten van GTV de Badhoeve omgeschakeld van een lesprogramma in de zaal naar een online lesprogramma. Voor de gymnasten even wennen, maar natuurlijk ook voor onze trainsters. Bijgesloten video geeft een kort kijkje in de setup en opstart van een van de eerste RG lessen geven door Femke en Sanne Faber.

Inmiddels zijn trainsters en gymnasten al weer gewend aan het “nieuwe normaal”, gelukkig kunnen we sinds 15 mei ook weer lessen “buiten” aanbieden voor al onze leden als aanvulling op en afwisseling van de online/digitale lessen. Blijf onze website vooral in de gaten houden omtrent aanvullingen en de meest actuele informatie hierover.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten