Een van de financiele bronnen voor GTV de Badhoeve. elk verenigingsjaar weer is de deelname aan de Grote Club Actie. Hiermee halen we jaarlijks bedrag op om iets extra’s te kunnen doen voor de RG en Turnsectie van de vereniging en tevens of extra materialen en of  versleten materialen te vervangen.

Op dit moment mei 2020 geeft de Nationale Grote Club actie organisatie aan dat ze wel voornemens zijn om op 19 september 2020 de landelijke actie te laten starten, ze gaan er vooralsnog vanuit dat dit door online loten  verkoop en superlot verkoop zal plaatsvinden. Het langs de deuren gaan van onze leden met de papierenloten en de machtigingsboekjes lijkt vooralsnog een onzekere zaak.

Actueel nieuws over de grote clubactie en corona virsus is te vinden op hun website

Willen jullie alvast rekening mee houden dat we mogelijk een beroep gaan doen op jullie online verkoop ‘skills”  in plaats van de verkoop aan de deur.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten