Important Notice: Please begin updating all your clients to Zoom 5.0. After May 30, 2020, all Zoom clients on older versions will receive a forced upgrade when trying to join meetings as GCM Encryption will be fully enabled across the Zoom platform. Click here for more information on the changes and how to update your Zoom application or download now.


GTV de Badhoeve maakt vanwege de corona-beperkingen welke het nog steeds onmogelijk maken om binnen les te geven, gebruik van ZOOM voor de online lessen. Net zoals GTV de Badhoeve heeft ook ZOOM privacy en veiligheid van hun gebruikers hoog in het vaandel staan en introduceert per 30 mei een GCM encryptie voor alle digitale/online sessie.

Kijk hier op de support.zoom.us voor meer informatie.

Maakt u gebruik van de zoom APP, dus niet via de webbrowser, kijk dan op de zoom download pagina.

Alle gebruikers die na 30/5 een sessie starten met een verouderde APP zullen eerst hun APP moeten upgraden alvorens toegang te krijgen tot 1 van de 3 “digitale vloeren”  van GTV de Badhoeve.

 ONLINE LESLOCATIE-1   ONLINE LESLOCATIE-2  ONLINE LESLOCATIE-3 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten