GTV-brieflogo

Corona Nieuwsbrief 04 – bestuur – GTV de Badhoeve

Nieuws update GTV de Badhoeve – Jubileum viering

 

Op 12 november 2020 bestaat GTV de Badhoeve 55 jaar. Begin februari zijn een aantal bestuursleden en vrijwilligers begonnen met de voorbereiding voor  een grote jubileumshow gepland in het weekend van 7/8 november 2020. Kledingcommissie, Sponsoringcommissie en de trainsters hebben vergaderd en gebrainstormd over de uitvoering en het programma voor dit weekend.

Door de Corona crisis en de gevolgen daarvan heeft het bestuur van GTV de Badhoeve moeten besluiten deze jubileumshow uit te stellen tot 2021. Zodra bekend is wanneer er weer zulke grote evenementen (met bijna 1000 man) georganiseerd mogen worden, zullen wij met een nieuw plan komen. We onderzoeken tevens de mogeiijkheden om in november op een aangepaste manier stil te staan bij het 55 jarige bestaan. Tevens kijken we naar de wedstrijdkalender voor 2021 om na tegaan of we bij het 55,5 jarig bestaan van de vereniging een jubileumshow moment inplanbaar is.

In onze overweging hebben we niet alleen meegenomen dat het onzeker is of we met alle leden en vrienden van GTV de Badhoeve kunnen/mogen samenkomen, maar ook het feit dat zo’n grote jubileumshow financieel alleen mogelijk is met behulp van onze veel al lokale sponsoren en donateurs van geldbedragen en diverse prijsjes voor de traditionele jubileum loterij.

De lokale Badhoevedorpse en Amsterdamse middenstand heeft het op het moment zwaar te verduren dus we zijn van mening dat we op het moment geen beroep op hen kunnen doen voor sponsoring of donaties.

Onze vaste sponsoren kunnen uw steun nu juist gebruiken!

Intussen gaan we voor zover mogelijk wel low-profile verder met de voorbereiding van de jubileumshow, de recreatiegroepen leren onderdelen van hun demo-oefeningen aan en ook voor de selectieleden worden show-oefeningen bedacht door de trainsters. 

Daarnaast is het momenteel onzeker of en in welke vorm we in 2020 mee kunnen doen met de Grote Club Actie, jaarlijks een substantiele inkomstenbron voor de vereniging en hard nodig om bijvoorbeeld het budget voor de jubileumshow sluitend te krijgen. Hierover volgt binnenkort op de website meer informatie over hoe jullie kunnen helpen bij de GCA 2020.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten