Recentelijk heeft de regering aangegeven de beperkende maatregelen voor binnensporten en sportscholen te versoepelen. Inmiddels heeft de NOC*NSF en KNGU de aangepaste voorwaarden deels in protocollen en richtlijnen verwerkt. Voor GTV de Badhoeve betekend dit dat we voor enkele dagen van ons seizoen moeten overwegen of we op onze sportlocaties binnen kunnen gaan sporten.

Op dit moment geven zowel de verhuurder voor de gemeente Haarlemmermeer als de sportservice van de gemeente Amsterdam nog geen zekerheid wanneer onze locaties “het voortouw” , “Sporthoeve”  en de “Ookmeerhal” weer ter beschikking staan voor GTV de Badhoeve en binnen lessen.

Volg de website en ons actueel lesrooster  voor meer informatie. Zodra wij bevestiging van de verhuurders ontvangen zullen we dit direct mededelen.

Voor eventuele vragen over lessen kan altijd per e-mail contact worden opgenomen via secretariaat@gtvdebadhoeve.nl of natuurlijk met de betrokken RG of Turn trainster.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten