In de jaarplanning aan het begin van dit seizoen met alle RG en Turnleden gedeeld was er sprake van dat de laatste les van het seizoen op 4 july 2020 zou plaatsvinden.

Hoewel we vrij snel naar de smart lockdown en beperkende maatregelen afgekondigd door de nederlandse regering zijn overgeschakeld naar alternatieve online/digitale lessen hebben we toch een aantal les momenten gemist.

Wij hebben een aantal van onze trainsters bereid gevonden om in de periode 4 july tot 19 july nog een aantal extra lessen te geven.

Dit zal vooralsnog op buitenlocaties of online plaatsvinden. Hoewel we vanaf 1 july door de versoepeling van maatregelen de zaal weer in zouden kunnen hebben we de verlenging zaalhuur en toegang tot de zalen nog niet kunnen regelen met de verhuurders van de locaties “Het voortouw”, “de Sporthoeve” en “de Ookmeerhal”

De leskalender op de website wordt wekelijks nog aangevuld en aangepast met extra aanvullende lesmomenten.

Hou deze dus goed in de gaten voor extra mogelijkheden tussen 4 en 19 july 2020.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten