In deze moeilijke tijden voor ons allen, maar ook als sportvereniging die graag de komende jaren verder wil hebben wij de steun van U als lid of vertegenwoordiger hiervan hard nodig.

Ondersteuning kan al op eenvoudige wijze met minimale (financiele) inspanning.

Bij de online aankopen die u ongetwijfeld momenteel nog steeds doet, dit graag via de link van sponsorkliks uitvoeren. Bij elke bestelling die u via onze link van sponsorkliks doet ontvangen wij als vereniging een kleine commissie zonder dat dit U iets kost. Kan u bovenstaande link niet starten volg dan deze link direct naar sponsorkliks

Meer informatie over sponsorkliks en activatie volg deze link.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten