De persconferentie gegeven door de regering van woensdag 24 juni jl. bracht ons het fantastische nieuws dat de binnensport weer open mag vanaf 1 juli.

Aangezien ons seizoen formeel afgesloten wordt per 4 juli, maar de lessen conform de les kalender voor de meeste groepen nog twee weken doorgaan.

Gelukkig hebben we de meeste trainsters bereid gevonden om extra lessen in te plannen, digitaal online, als buiten-les en of kennismakingslessen, blijkt de zaal in te gaan nog op de beschikbaarheid van de zalen te stranden.

Gemeente Haarlemmermeer en Amsterdam zijn nog druk bezig met de her-opstart van de verhuur en het aanpassen en beschikbaar stellen van de zalen. Zoals de informatie nu is: (30-06-2020)

Amsterdam

De locatie Ookmeerhal zal in de zomermaanden vermoedelijk beschikbaar zijn voor binnen activiteiten. (vooropgesteld dat er geen andere verenigingen gebruik willen maken)

Hier wordt momenteel gekeken naar het organiseren van lessen en extra trainingen op de zondagen 9,16,23 augustus als start voor het nieuwe Turn en Ritmische Gymnastiek seizoen voor leden en aspirant leden van GTV de Badhoeve. Nadere informatie volgt op onze website in de nieuwspagina en op de les-kalender.

Haarlemmermeer

De locatie Sporthoeve zal formeel vanaf 1 september weer opengaan, de zomervakantie periode wordt gebruikt voor verbouwingen, onderhoud en aanpassingen. We hopen de seizoensstart voor GTV de Badhoeve vanaf 24 augustus wel hier te kunnen aftrappen.

De locatie Voortouw is momenteel nog onzeker, dit heeft te maken nader onderzoek van het gebouw inzake klimaat en ventilatie voorzieningen.De verhuurder kan hier nog geen definitieve datum van beschikbaarheid geven zolang dit onderzoek en controle niet is afgerond.

Het algemene sportprotocol Verantwoord sporten van NOC*NSF is inmiddels aangepast. Hier vind je de laatste versie. 
Het aanvullende protocol voor de gym sport van Dutch Gymnastics is komen te vervallen.

Wij passen daar waar nodig momenteel ons huishoudelijk reglement en het speciale corona protocol om buiten te kunnen sporten en kennismakingslessen te kunnen geven daar waar nodig aan aan de gewijzigde situatie voor seizoen 2020-2021.

De voorbereidingen voor de lesroosters en contributiegelden zijn gereed en staan aangepast gepubliceerd op de website. Hoewel tot medio july nog kleine zaken verder geactualiseerd kunnen worden waar nodig. Het hoofdschema, locaties en trainster gegevens zijn beschikbaar.

Wij hopen dat we vanaf  24 augustus 2020 weer te kunnen starten met primair  de lessen binnen in de zaal te organiseren op alle gebruikelijke locaties en hebben nog ruimte in bijna alle groepen voor nieuw GTV de Badhoeve leden en gymnasten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten