De persconferentie gegeven door de regering van woensdag 24 juni jl. bracht ons het fantastische nieuws dat de binnensport weer open mag vanaf 1 juli.

Aangezien ons seizoen formeel afgesloten wordt per 4 juli, maar de lessen conform de les kalender voor de meeste groepen nog twee weken doorgaan.

Gelukkig hebben we de meeste trainsters bereid gevonden om extra lessen in te plannen, digitaal online, als buiten-les en of kennismakingslessen, blijkt de zaal in te gaan nog op de beschikbaarheid van de zalen te stranden.

Gemeente Haarlemmermeer en Amsterdam zijn nog druk bezig met de her-opstart van de verhuur en het aanpassen en beschikbaar stellen van de zalen. Zoals de informatie nu is: (30-06-2020)

Amsterdam

De locatie Ookmeerhal zal in de zomermaanden vermoedelijk beschikbaar zijn voor binnen activiteiten. (vooropgesteld dat er geen andere verenigingen gebruik willen maken)

Hier wordt momenteel gekeken naar het organiseren van lessen en extra trainingen op de zondagen 9,16,23 augustus als start voor het nieuwe Turn en Ritmische Gymnastiek seizoen voor leden en aspirant leden van GTV de Badhoeve. Nadere informatie volgt op onze website in de nieuwspagina en op de les-kalender.

Haarlemmermeer

De locatie Sporthoeve zal formeel vanaf 1 september weer opengaan, de zomervakantie periode wordt gebruikt voor verbouwingen, onderhoud en aanpassingen. We hopen de seizoensstart voor GTV de Badhoeve vanaf 24 augustus wel hier te kunnen aftrappen.

De locatie Voortouw is momenteel nog onzeker, dit heeft te maken nader onderzoek van het gebouw inzake klimaat en ventilatie voorzieningen.De verhuurder kan hier nog geen definitieve datum van beschikbaarheid geven zolang dit onderzoek en controle niet is afgerond.

Het algemene sportprotocol Verantwoord sporten van NOC*NSF is inmiddels aangepast. Hier vind je de laatste versie. 
Het aanvullende protocol voor de gym sport van Dutch Gymnastics is komen te vervallen.

Wij passen daar waar nodig momenteel ons huishoudelijk reglement en het speciale corona protocol om buiten te kunnen sporten en kennismakingslessen te kunnen geven daar waar nodig aan aan de gewijzigde situatie voor seizoen 2020-2021.

De voorbereidingen voor de lesroosters en contributiegelden zijn gereed en staan aangepast gepubliceerd op de website. Hoewel tot medio july nog kleine zaken verder geactualiseerd kunnen worden waar nodig. Het hoofdschema, locaties en trainster gegevens zijn beschikbaar.

Wij hopen dat we vanaf  24 augustus 2020 weer te kunnen starten met primair  de lessen binnen in de zaal te organiseren op alle gebruikelijke locaties en hebben nog ruimte in bijna alle groepen voor nieuw GTV de Badhoeve leden en gymnasten.

Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen

 voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;

 • blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak, dit geldt voor iedereen;
 • blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheids-klachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten;
 • blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot veertien dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot veertien dagen na het laatste contact waarop deze persoon nog klachten had (volg hierin het advies van de GGD);
 • indien je positief getest (vastgesteld met een laboratoriumtest) bent op het nieuwe coronavirus, blijf minimaal 7 dagen thuis na de uitslag van de test;
 • blijf thuis zolang je in thuisisolatie bent omdat je direct contact hebt gehad met iemand het nieuwe coronavirus is vastgesteld;
 • ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
 • personen kunnen bij klachten laagdrempelig worden getest via bedrijfsarts of GGD;
 • houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van ieder andere persoon buiten jouw huishouden, uitzondering voor kinderen en jeugd tot en met 18 jaar tijdens sportactiviteiten. Bij andere activiteiten houden jongeren van 13 tot en met 18 jaar wel 1,5 meter afstand;
 • hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;
 • ga voordat je naar de sportlocatie vertrekt thuis naar het toilet;
 • was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie;
 • vermijd het aanraken van je gezicht;
 • schud geen handen;
 • kom niet eerder dan 10 minuten voor de sportactiviteit aan op de sportlocatie en ga direct daarna naar huis.
 • Waar mogelijk kom omgekleed in sportkleding na de sportlocatie.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten