Bij de seizoensafsluiting afgelopen vrijdag 4 july hebben we helaas afscheid moeten nemen van Sanne Faber. Na jarenlang zelf als gymnaste voor GTV de Badhoeve te zijn uitgekomen op nationale en internationale wedstrijden en een groot aantal jaren bij de vereniging als assistent trainster en trainster RG 2e-divisie betrokken te zijn geweest heeft Sanne besloten om te stoppen.  Wij danken Sanne Faber voor de vele jaren betrokkenheid bij GTV de Badhoeve en hopen dat de komende jaren ad-hoc nog een betrokkenheid blijft bij de vereniging.

Bij het afscheid hoort ook de introductie van een opvolgster en nieuwe trainster voor GTV de Badhoeve. Daria Udalova zal in seizoen 2020-2021 de lessen van Sanne Faber overnemen. Zie ons lesrooster voor alle details.

Bij aanvang van het seizoen volgt een nader voorstel rondje van al onze trainers, vrijwilligers en bestuur.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten