Zalen

Hoewel de overheid heeft aangegeven dat de zalen weer open mogen per 1 juli, bepalen de gemeentes of dit ook daadwerkelijk gebeurt. Onze zalen in Badhoevedorp gaan helaas nog niet open. De Sporthoeve wordt verbouwd en gaat na de zomervakantie weer open. De kleinere zalen zoals ons Voortouw moeten eerst voldoen aan de ventilatie-regels.

De gemeenten Amsterdam heeft aangegeven dat zij op dit moment nog steeds uitgaan van 1 september. Dat geldt dus voor het Bovenland en de Ookmeerhal.

De laatste lessen van dit seizoen vinden daarom dus nog steeds buiten plaats. Wij houden u op de hoogte

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten