GTV de Badhoeve heeft het “KNGU – Nijntje Keurmerk”  benodigd om als vereniging de Nijntje kennismakingslessen met de turnsport weten te verlengen. Jonge turn gymnasten ontvangen na afloop het Nijntje beweegdiploma.

Ondanks de Corona beperkingen hebben een aantal trainsters vanuit de vereniging via KNGU e-learning de benodigde bijscholing gedaan en het KNGU keurmerk voor GTV de Badhoeve weten te behouden.

In het nieuwe seizoen hopen we aan veel jonge gymnasten de beginselen van de turnsport door middel van het Nijntje lesprogramma weer bij te brengen. Kijk op onze website voor een aanmelding voor een kennismakingsles en de lestijden op de zaterdagen. 

Deelnemen met Nijntje lessen kost slechts €139 per verenigingsjaar, voor een wekelijkse les van 45 minuten. Zie ons contributie overzicht voor meer informatie. Aanmelden kan via ons aanmeldingsformulier.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten