In september 2020 zal de vereniging weer deelnemen aan de landelijke grote club actie. Dit jaar zal er ook via online loten verkoop geprobeerd worden om een aantal groepen en secties binnen de vereniging te ondersteunen.

Door het invullen van onderstaand formulier registreer je je als online verkoper en ontvang je van Clubactie.nl een verkooplink naar je eigen verkoop pagina.

Registreer je snel zodat je op 19 september vanaf 12:00 je link kan delen en de verkoop kan beginnen!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten