GTV de Badhoeve gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke loten verkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor ons dit jaar gezamenlijke doel, de vereniging en haar leden verder op weg te helpen met het waarmaken van onze gezamenlijke sportieve ambities, in deze voor de vereniging moeilijke tijden.

Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Daarnaast kan ook nog gekozen worden voor online verkoop via social media. Hiervoor dient u wel even een of meerdere e-mail adressen te registreren via onderstaand formulier. U ontvangt dan zaterdag vanuit de grote clubactie een mail met link naar uw persoonlijke (team) actiepagina en instructies over hoe deze link via de diverse sociale media tools onder de aandacht te brengen bij vrienden, kennissen en zakelijke relaties.

Voor vriendengroepen en zakelijke relaties bestaat de mogelijkheid om via een superlot de vereniging een financieel zetje in de rug te geven voor de komende periode. Voor nadere informatie hierover neem even contact op per e-mail met onze sponsoring

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten