Steun Ons

Coronaproof loten verkopen tijdens de corona-crisis!

GTV de Badhoeve gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Derhalve willen we u als ouders en vrienden van onze leden vragen ONS te helpen door u met uw mail adres aan te melden als online loten verkoper voor GTV de Badhoeve.

U ontvangt dan een online verkoop-link naar een persoonlijke actiepagina welke aangemaakt is voor u en waarmee u tezamen het team vormt van uw zoon of dochter.

Als u deze verkoop link wilt delen via e-mail en social media met vrienden , bekenden , (zakelijke) contacten (Linked-IN) en de link wordt gebruikt om loten te kopen, worden deze verkopen geregistreerd op naam van uw team.

Naast online verkoop link, ontvangt iedere GTV de Badhoeve gymnast een verkoop boekje met een unieke QR code om veilig loten te verkopen. Dit jaar dus helaas niet traditiegetrouw in groepjes op zaterdag met z’n allen deur aan deur maar individueel via online verkoop en de coronaproof verkoopboekjes van de grote clubactie.

De geregistreerde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het aanmaken van een online verkoop account en het versturen van informatie vanuit de grote club actie. Gedurende de actieperiode zullen deze gegevens verwerkt worden in de systemen van de Grote Clubactie en binnen GTV de Badhoeve online opgeslagen blijven op de website en bij de hosting partij. Zodra de GCA 2020 gesloten is zullen de gegevens van de website en bij de webhosting worden verwijderd.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten