Geslaagde Clubmiddag

Op 26 september jl. hield GTV de Badhoeve een clubmiddag in  Sporthoeve.

Voor alle leden van de Ritmische Gymnastiek en Turn sectie was er een sportief programma, waarbij alle aspecten van de gymnastiek sport aan de orde kwamen. Ondanks de moeilijke omstandigheden door de verplichte Corona maatregelen, zeker de moeite waard om dit seizoen nogmaals te organiseren.

Gymnasten, vrijwilligers, trainsters en technische leiding bedankt voor het organiseren!

Bestuur GTV de Badhoeve

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten