Media augustus hebben wij bekend gemaakt, via de website en nieuwsbrief, dat we de overstap maken van het oude KNGU-digimembers naar de systemen van Clubassistent. Vanaf eind vorig seizoen hebben we hiervoor tezamen met onze ledenadministratie hiervoor voorbereidingen getroffen.

Helaas heeft de KNGU ons afgelopen donderdag (1 october 2020) het volgende medegedeeld:

In juli heeft de KNGU de samenwerking aangekondigd met twee nieuwe partijen voor de ledenadministratiesystemen: Club-assistent en AllUnited. 

 In de afgelopen periode hebben zich verschillende incidenten voorgedaan met/door Club-assistent waardoor ons vertrouwen in een  constructieve, goede samenwerking dusdanig is geschaad dat wij ons genoodzaakt zien het contract met Club-assistent op te zeggen. Deze situatie betreuren wij ten zeerste, maar zien geen andere mogelijkheid.

 Digimembers

De toekomst met DigiMembers is eindig vanwege het stopzetten door de leverancier van noodzakelijk onderhoud aan het systeem. Wanneer dit gaat plaatsvinden, is nog niet bekend, maar waarschijnlijk medio 2021. Daarom heeft de KNGU besloten om in de toekomst alleen met AllUnited verder te gaan. AllUnited heeft ons volledige vertrouwen.

Als vereniging zijn we nu druk bezig om de gegevens en registratie van leden te borgen. Zodra we meer informatie hebben over het vervolg en de invoering van een nieuw ledenregistratie systeem zullen we het laten weten.

Voorlopig vallen we terug op oude registratie proces via digimembers en kunnen nieuwe leden en proeflessers zich registreren via de formulieren op de website onder de rubriek LIDMAATSCHAP

Mochten er vragen zijn kun u contact opnemen met het secretariaat , mail adres secretariaat@gtvdebadhoeve.nl

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten