Voor het eerst in het 55-jarig bestaan van de vereniging is de jaarlijkse algemene ledenvergadering digitaal gehouden.

Een beperkt aantal van onze leden heeft deelgenomen aan deze vergadering, waarin door aftredend voorzitter Onno Peer, is stilgestaan bij de belangrijkste zaken in verenigingsjaar 2019-2020. De kascommissie heeft decharge verleent aan bestuur en penningmeester over de periode 1 augustus 2019 t/m 31 augustus 2020.

Hoewel de vereniging financieel nog gezond is, baart het teruglopende ledenaantal nog steeds zorgen, vooral binnen de turnsectie van de vereniging. Daarnaast ook opmerkend dat het “kleine” geboekte resultaat gebruikt zal worden om de teruglopende “inkomsten” en extra uitgaven als gevolg van de Corona Pandemie voor het verenigingsjaar 2020-2021 deels te compenseren.

Volledige notulen en definitieve stukken zullen per mailing nog aan alle actieve leden worden toegezonden. 

Mocht u vragen hebben of toezending van de betreffende verslagen en stukken, neem dan even per mail contact op met het secretariaat.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten