Bestuur en Trainsters van GTV de Badhoeve wensen iedereen een goede zomervakantie toe.

Vanaf 1 september 2021 start het nieuwe seizoen. Voorafgaand hieraan worden in de maanden july en augustus natuurlijk nog diverse evenementen en keep fit trainingen georganiseerd. Voor selectie en recreatie leden zal eind op 28 augustus een “Seizoens Kick-off” worden georganiseerd. Hou de agenda op deze webpagina in de gaten voor meer informatie over aanvangstijden en locatie. Natuurlijk hopen we seizoen 2021-2022 volledig zonder beperkingen Ritmische Gymnastiek en Turn lessen te organiseren, onder voorwaarden, in de zaal. De komende weken blijven we de richtlijnen vanuit de nederlandse overheid, RIVM en locale gemeenten volgen en waar nodig passen we onze les samenstelling en locaties aan op de dan voorgeschreven richtlijnen.

GTV de Badhoeve kan echter ook niet zonder de ondersteuning van haar leden en ouders, verzorgers van deze leden.

GTV de Badhoeve is dringend op zoek naar:

  • versterking van het algemeen bestuur van de vereniging (Statutair bepaald op minimaal 5 actief en gekozen bestuursleden leden)  (per september slechts 3 het absolute minimum!)
  • versterking van de ledenadministratie 
  • aanvullening op de RG en Turn trainsters
  • social media en website content managers
  • website ontwerper/mede beheerder

Zonder jullie assistentie en belangrijk de invulling van de statutair bepaalde structuur van het algemeen bestuur wordt het moeilijker om GTV de Badhoeve haar 60ste jaar van bestaan te laten halen. Financieel, sportief en qua plezier allemaal tip-top in orde. Ouder betrokkenheid bij organiseren van evenementen, wedstrijden elke keer boven verwachting, echter bestuursleden vinden binnen het ledenbestand van de vereniging een moeizaam traject. Op dit moment per direct behoefte aan 1. voorzitter, 2. Bestuurslid vanuit turn sectie, 3. twee algemene bestuurleden.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten