Het bestuur en de trainers van GTV de Badhoeve wensen alle leden, vrijwilligers en sponsors een heel gelukkig 2016 met veel sportieve hoogtepunten!Kom met ons het nieuwe jaar vieren op zondag 10 januari 2016 van 13:15 – 14:45 uur in Sportcentrum Ookmeer, Dr Meurerlaan 7 in Amsterdam. Wij hopen jullie allemaal te zien!


0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten