Tot 15 juni is het nog mogelijk om uw lidmaatschap voor aankomend seizoen her te bevestigen via het aanmeldformulier voor herbevestiging. Onze vaste leden krijgen indien voor 15 juni herbevestigd een korting op de basis contributie voor aankomend jaar. Zie details in corona nieuwsbrief 03

Deze brief is recentelijk naar alle leden en belanghebbende verzonden.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de link onderaan de voorpagina van de website. Oude nieuwsbrieven teruglezen kan via ons nieuwsbrief archief.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten