Hoewel we momenteel nog in onzekere tijden zitten rondom het corona-crisis en nog druk zijn het lopende seizoen af te ronden en de financiele balans op te maken, moeten we al weer een begin maken met de inrichting en opzet van het aankomende seizoen voor de turn en ritmische gymnastiek sectie van GTV de Badhoeve.

In nieuwsbrief 03 van het bestuur, nu verzonden aan alle leden tijdens de corona-crisis, is aangegeven hoe wij met iets gewijzigde afspraken en data de inschrijving voor het nieuwe seizoen voor bestaande leden willen inrichten.

Daarnaast zijn we gelukkig in staat gebleken om aspirant-leden en dus hopelijk onze toekomstige nieuwe leden toch voor de laatste weken van het seizoen aangepaste proeflessen / kennismakingslessen aan te bieden.

Bestaande leden worden opgeroepen voor 15 juni aanstaande aan te geven of ze volgend jaar lid willen blijven, registratie via formulier. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via het nieuwe aanmeld formulier.

Bestaande leden ontvangen bij herinschrijving voor 15 juni een “corona korting”  en voor de nieuwe leden kan gemeld worden dat de huidige contributie tarieven van seizoen 2019-2020 voor aankomend seizoen gehandhaafd blijven.

De verplichte KNGU bijdrage die afgedragen moet worden voor elk lid van de vereniging is nog niet definitief vastgesteld door de KNGU, verwachting is echter dat deze nagenoeg gelijk zal blijven.

De vereniging gaat volgend jaar gebruik maken van een nieuw registratiesysteem voor leden wat aan de KNGU gekoppeld is.

Het digimember registratie systeem van de KNGU  zal komen te vervallen. Dit betekend dat we bij U terugkomen voor het exacte lespakket en uren keuze en de AVG en GTV consent verklaringen, iets wat normaal aan einde seizoen in 1 handeling geregeld werd zal nu separaat worden gedaan. 

In aanvulling op het bestaande huishoudelijk reglement (HHR) zal i.v.m.de corona aanpassingen en aanvullende protocollen en gedragsregels een aantal nieuwe artikelen worden toegevoegd. In de ALV vergadering aan het begin van het nieuwe seizoen zal dit gewijzigde HHR worden voorgelegd ter informatie aan de deelnemers van de ALV.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten