Beste ouders/verzorgers van de selectieleden van GTV de Badhoeve,

We willen dit seizoen nieuw en sprankelend beginnen! GTV de Badhoeve op de wedstrijden in het nieuw.

Trainingspakken GTV de Badhoeve

Vanaf januari worden alle meisjes op de wedstrijden in een mooi nieuw trainingspak gestoken van GTV de Badhoeve. Het trainingspak wordt per seizoen gehuurd van de vereniging. Meer informatie over de trainingspakken volgt deze week per mail.

Hemdje blauwe opdruk voor inturnen bij wedstrijden

Naast de trainingspakken willen we alle ouders vragen om minimaal 1 inturnhemdje te kopen voor tijdens de wedstijden. Dit hemdje is zwart met een blauwe opdruk, zodat het een geheel wordt met de nieuwe trainingspakken en de clubkleur van GTV de Badhoeve. Natuurlijk kunnen we niemand verplichten om het hemdje te kopen. Het geeft echter wel een professionele uitstraling, dus we hopen dat jullie allemaal mee willen doen.

Een aantal gymnaste hebben vorig seizoen het hemdje gekocht met de roze opdruk, deze graag bij de trainingen gebruiken.

We stappen over op de blauwe kleur omdat het veel beter bij de nieuwe trainingspakken past en blauw de clubkleur van GTV de Badhoeve is

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten