Ritmische Gymnastiek

 

Badhoeve-duo’s districtskampioen Mid West

 

Afgelopen zaterdag 2 februari vond in Aalsmeer de districtsfinale plaats voor duo’s alsmede de tweede voorronde individueel voor de tweede divisie. GTV de Badhoeve had een topdag met twee kampioenstitels voor de duo’s en veertien individuele medailles.

 

Bij de junioren kwamen er 4 Badhoeve-duo’s in actie die allemaal meedongen om de medailles. Hierdoor werd het een spannende onderlinge strijd van hoog niveau met een volledig Badhoeve-podium als resultaat. Cato Hartog/Solenne Evers wonnen goud en werden districtskampioen van Mid West. Het zilver was voor Cato Hartog/Azra Kilic en het brons was voor Nadine Bol/Anastasia Kistanov op de hielen gevolgd door Marleen Bol/Noor Plieger die 4e werden.

Ook bij de benjamins ging de districtstitel naar een Badhoeve-duo: Veronica Kistanov/Livia Klaver.  Met duo-partner Stacey Mollers werd Veronica 6e.

Pre-junioren duo Larishta Bindesrisingh/Maire Tolk wonnen zilver in een veld van 17 duo’s. Maire Tolk/Lieve ten Wilde werden hier 5e en Ella Groepenhoff/Maud Hagman 8e.

 

Individueel

In de individuele wedstrijd streden de Badhoeve-gymnasten eveneens mee om de medailles. Ook hier was er bij de junioren 2004 een clean sweep voor de Badhoeve met goud voor Cato Hartog, zilver voor Solenne Evers en brons voor Azra Kilic.  Brons was er tevens voor Nadine Bol (2005) en Noor Plieger (2006).

De mini’s van GTV de Badhoeve wisten 5 van de 6 medailles binnen te halen. In jaar 2012 was er goud voor Melissa Vullinghs, zilver voor Adriana Bondarenko en brons voor Dila Uluyazi. Dinara Akhmedbaev won zilver (2011) vlak voor Lia Wallach die brons won.

 

Bij de benjamins 2010 was Livia Klaver opnieuw in vorm met goud als resultaat.

Tenslotte kwamen de pre-junioren in actie. Larishta Bindesrisingh kwam de wedstrijd binnen als favoriete. In een veld van 33 gymnasten won zij dit keer zilver (2007). Ella Groepenhoff won zilver (2008) en Maire Tolk brons (2008).

Alle individuele gymnasten hebben zich hiermee geplaatst voor de districtsfinale die op zondag 31 maart door GTV de Badhoeve wordt georganiseerd in sportcentrum Ookmeer in Amsterdam.

www.gtvdebadhoeve.nl

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten