Ritmische Gymnastiek

 

Goud, zilver en brons voor GTV de Badhoeve

 

Zaterdag 23 maart jl werd in Dordrecht de eerste plaatsingswedstrijd gehouden voor groepen in de eerste divisie. Alle drie de groepsoefeningen van GTV de Badhoeve vielen in de prijzen. Goud, zilver en brons gingen mee terug naar Amsterdam.

 

De pre-juniorengroep bestaande uit Alexandra Zaytseva, Elisabeth Davtyan, Larishta Bindesrisingh, Lily Hoeve, Maryam Hefnawy en Noor Plieger kwam in actie met twee oefeningen. Mede door ziekte en blessures heeft deze groep maar enkele keren in de volledige samenstelling kunnen trainen. Daar was tijdens wedstrijd niets van te merken. Een uitstekende baloefening leverde zelfs de gouden medaille op. Met een mooie hoepeloefening won de groep bovendien brons.

De medaille-set voor GTV de Badhoeve werd compleet gemaakt door de seniorengroep. Sanne, Femke en Lieke Faber lieten samen met Cato Hartog, Marit van der Stam en Arjanne Jansma een nagenoeg foutloze baloefening zien. Met een score van ruim boven de 12 punten, won de Badhoevegroep verdiend het zilver.

www.gtvdebadhoeve.nl

 

 

(podiumfoto: B.J.A. Treuren;   selfie:privé)

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten