Ritmische Gymnastiek

 

Opnieuw medailles voor GTV de Badhoeve

 

Zaterdag 6 april jl  won GTV de Badhoeve 1x goud en 3x zilver op de 2e plaatsingswedstrijd voor de eerste divisie in Alphen aan den Rijn. Alle zeven Badhoeve-leden wisten de halve finale te bereiken.

 

Benjamins Mellina Karampoulat, Nova Babb, Jewelle Kuijpers en Amy Smit komen dit seizoen voor het eerst uit op het hoogste niveau van de ritmische gymnastiek in Nederland. Via een voorwedstridj in het district en twee landelijke plaatsingswedstrijden moesten zij nu strijden om een plaats in de halve finale op 11 en 12 mei in Alkmaar. De vier Badhoeve-leden presteerden uitstekend. Mellina won zelfs zilver in geboortejaar 2010. Met een 4e, 5e en 6e plaats voor Nova, Jewelle en Amy zijn alle Badhoeve-benjamins geplaatst voor de halve finale, een topprestatie in hun debuutjaar.

 

Ook de junioren van de Badhoeve presteerden uitstekend. Alexandra Zaytseva kreeg zelfs een score van boven de 13 punten voor haar baloefening. In geboortejaar 2005 won zij verdiend de zilveren medaille. Clubgenootjes Marit van der Stam en Barbara Galek-Olsthoorn draaiden geen vlekkeloze wedstrijd maar wisten de concurrentie toch voor te blijven. In geboortejaar 2006 wonnen zij goud en zilver.

De Badhoeve-selectie zal opnieuw in actie komen op 13 en 14 april as in Sportcentrum Ookmeer, waar de thuisclub twee landelijke plaatsingswedstrijden zal organiseren.

Zie ook www.gtvdebadhoeve.nl

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten