vrijdag 13 september 1930-2030 uur:

info-sessie voor ouders in de Ookmeerhal.

Het zou fijn zijn als er van elke gymnaste 1 vertegenwoordiger is. In elk geval van de meisjes die op vrijdag trainen. De info-sessie is in het Nederlands. Als er behoefte is aan een info-sessie in het Engels, dan horen wij dat graag. Tijdens de info-sessie wil het bestuur graag met jullie kennis maken, het HR toelichten, belangrijke zaken op de jaarplanning aanduiden en natuurlijk jullie vragen beantwoorden. De trainsters zullen verdere uitleg geven over de wedstrijdplanning. Voor de ouders van de gymnasten die niet op vrijdag trainen en die niet kunnen komen op 13 september zullen wij een 2e sessie plannen. 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten