Wij zoeken ritmisch gymtalent! In ritmische gymnastiek werken meisjes met veel plezier aan lenigheid, kracht en coördinatie. Ze oefenen met hoepel en sierlijke linten en doen dit op muziek. Het is echt een sport voor meisjes die gek zijn op dansen én gym. Volg nu een gratis proefles bij ons in Amsterdam, Badhoevedorp of Hoofddorp.

Maandag 17.00 – 18.00 uur, Sporthoeve, Badhoevedorp (4+ jaar)
Donderdag 16.00 – 17.00 in Bovenland, Amsterdam (7+ jaar)
Donderdag 16.30 – 17.30 in Amazone, Hoofddorp (4+ jaar)
Zondag 10.30 – 11.30 uur in SC Ookmeer, Amsterdam (4+ jaar)

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten