Zaterdag 14 december vond in Wemmel de Christmas Cup plaats. Badhoeve-leden Livia Klaver en Amy Smit wonnen goud.

 

In een groot internationaal veld met deelnemers uit Belgie, Duitsland, Hongarije, Luxemburg, Nederland, Rusland en Oekraine kwamen zes leden van GTV de Badhoeve in actie.

Benjamin Livia Klaver was als eerste aan de beurt met twee gloednieuwe oefeningen. Haar internationale debuurt verliep uitstekend. Met haar baloefening wist zij zelfs de gouden medaille te winnen in niveau C, geboortejaar 2010.

Bij de benjamins 2010 B-niveau kwam Badhoeve-lid Amy Smit in actie. Ook zij liet twee prima oefeningen zien. In een veld van 17 deelnemers won ook zij de gouden medaille met haar baloefening.

 

Bij de junioren was de concurrentie groot. Hier kwamen zeer goede gymnasten uit Rusland , Hongarije en Duitsland in actie. Hoewel de inschrijving voor het C-niveau bedoeld was, kwamen er ook topgymnasten uit het A-niveau uit in deze groep. Voor de drie leden van GTV de Badhoeve  zat er dus geen topklassering in.

Niettemin draaiden Cato Hartog, Noor Plieger en Azra Kilic een goede wedstrijd waarmee zij op de 13e, 14e en 18e plaats eindigden. Een leuke ervaring rijker en een goede oefening voor de nationale wedstrijden die in januari op het programma staan.

De Badhoeve-delegatie keerde dan ook tevreden terug naar Amsterdam

 

www.gtvdebadhoeve.nl

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten