Afgelopen zondag 19 januari werd het wedstrijdseizoen geopend met de districtswedstrijd van Mid West voor de tweede divisie. GTV de Badhoeve scoorde goed met twee zilveren en vier bronzen medailles.

 

Voor dag en dauw ging de reis naar Utrecht waar bijna 100 gymnasten in actie kwamen voor de eerste districtswedstrijd van het seizoen. De junioren kwamen als eerste op de vloer met bal en knots. Badhoeve-lid Lily Hoeve behoorde bij de favorieten. Hoewel de nieuwe oefeningen nog niet foutloos verliepen wist zij zilver in de wacht te slepen in geboortejaar 2007, vlak voor clubgenootje Lieve ten Wolde die brons won.  Alexandra Matyukin werd 10e.

 

Bij de junioren geboren in 2006 stond Noor Plieger op de 6e plaats na haar baloefening. Met een uitstekende knotsoefening, goed voor een score van 18.15, klom zij naar de bonzen plek. Marleen Bol werd 10e.

In geboortejaar 2005 werd Anastasia Kistanov 5e.

 

Azra Kilic en Cato Hartog kwamen voor het eerst uit bij de senioren. Zij maakten er een spannende onderlinge strijd van. Uiteindelijk scoorde Azra 0.45 hoger waardoor zij brons won en Cato 4e werd.

Mini’s Dila Uluyazi en Melissa Vullinghs lieten hun nieuwe oefening zonder materiaal zien. Dila leek op weg te zijn naar de bronzen medaille maar kwam uiteindelijk 0.016 tekort. Melissa eindigde op de 7e plaats

 

Als laatste kwamen alle duo’s in actie. Bij de pre-junioren streden 20 duo’s om de podiumplaatsen. De Badhoeve-duo’s waren in vorm. Veronica Kistanov en Stacey Mollers wonnen zilver met een score van 16.45. Veronica kwam nog een keer in actie met Maud Hagman met wie zij 16.25 scoorde en brons won. Ella Groepenhoff en Maire Tolk eindigden vlak daarachter op de 4e plaats met 15.90.

 

Bij de benjamins eindigde duo Leja Zenoviciute/Ruby Moffat op een mooie 6e plaats in een veld van 16 duo’s. Alle Badhoeve-duo’s hebben hiermee een mooie eerste stap gezet richting de duo-finale op 18 april in Almere.

www.gtvdebadhoeve.nl

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten