Na het succes van de eerste meedoe-training in 2014, is besloten ook dit jaar de laatste training van 2015 een meedoe-training te geven. Dat betekent dat van 17.00 – 18.00 uur per turnster één volwassene mee mag turnen. Dit kan een ouder zijn, maar mag ook een opa, oma, oom, tante of een volwassen broer/zus zijn.Het was weer een doorslaand succes.  Bekijk alle foto’s

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten