24-01-2016Op zondag 24 januari turnden Priya en Shemaraiah hun tweede voorwedstrijd bij de instap N2.Shemaraiah Baddoo liet ten opzichte van twee weken geleden progressie zien. Vooral op sprong, het onderdeel dat zij toch wel een beetje eng vindt, lukte de arabier vandaag heel erg goed. Zie je wel dat je het kan Shemaraiah! Goed zo! Op balk en vloer had Shemaraiah vandaag een mooie uitstraling en mooie houdingen. Shemaraiah kan nu nog aan onderdeeltjes werken om haar oefeningen moeilijker te maken. Shemaraiah eindigde vandaag op een 42e plaats, maar liefst 10 plaatsen hoger dan twee weken geleden.Priya Ramautar turnde zeker ook beter dan twee weken geleden. Ook op sprong, waar zij vorige wedstrijd in de war raakte van de matjes, turnde zij nu een mooie arabier kaats. Ook haar overslag ging goed. Op brug turnde Priya voluit, maar helaas viel ze door met haar buikdraai. Wel zwaaide ze weer erg mooi. Op balk en vloer kan Priya haar oefeningen nog moeilijker maken. Priya eindigde vandaag achter Shemaraiah op een 43e plaats, ook ruim meer dan 10 plaatsen ten opzichte van vorige week. Goed gedaan Priya!

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten