Diploma turnen

Zaterdag 13 februari was het feest in gymzaal het Voortouw.Alle meisjes en jongens van de zaterdaglessen mochten aan de ouders, oma’s, opa’s, broertjes en zusjes laten zien wat zij allemaal geleerd hebben.Na weken hard trainen, kwamen de Badhoeve-leden nu één voor één in actie. De meisjes lieten een oefening zien aan de brug, op de balk en op de lange mat. Bovendien lieten zij nog twee mooie sprongen zien in de minitramp. De jongens lieten ook twee sprongen zien, een oefening op brug en lange mat en een oefening aan de ringen.Er waren strek- en spreidsprongen te zien, maar ook bijvoorbeeld een borstwaarts om aan de brug en zelfs een radslag als afsprong van de balk.Iedereen was enorm vooruitgegaan en kreeg dan ook verdiend een mooie diploma en een dropmedaille van de jarige juf Joke.

Nijntje Beweegdiploma

Ook de peuters en kleuters lieten zien wat zij inmiddels kunnen. Volgens het nijntje-programma kwamen de belangrijkste vaardigheden aan bod: evenwicht op de balk, voor- en achterover roteren (koprollen), achterover duikelen aan de brug en ruimtelijke orientatie.Als laatste werd de oog-hand- coordinatie getest met behulp van ballonnen. Ook alle pappa’s en mamma’s mochten hieraan meedoen.Het was een groot feest waarbij we duidelijk konden zien hoeveel plezier de kinderen hadden. Luke, Ciara, Sarah, Samar en Charu kregen het nijntje beweegdiploma uitgereikt. De allernieuwste kindjes kregen een Bumba Diploma. Gefeliciteerd allemaal!

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten