Op 16 april was voor Lisa Visser het regiokampioenschap van het district mid-west in de categorie instap d2. Bij aanvang en met inturnen was het voor Lisa wat spannend in zo’n nieuwe en grote zaal, maar daar was bij haar eerste oefening, balk, niets meer van te merken. Ze turnde een stabiele oefening met een prachtige handstand. Hierna volgde vloer, waar zij ook keurig liet zien wat ze kon. Op het toestel sprong moest Lisa even wennen aan een andere trampolineplank dan ze gewend is in de trainingszaal en op voorgaande wedstrijden. Ze liet zich echter niet van de wijs brengen en turnde een hartstikke nette sprong, dit was een mooi leermoment voor Lisa; toestellen op wedstrijden kunnen altijd net even iets anders zijn dan de toestellen die je gewend bent. Op het laatste toestel, brug, was de focus net even iets minder, maar hier heeft Lisa ook geen grote fouten gemaakt. Al met al een prima wedstrijd van Lisa. Ze heeft zich met 51.7 punten helaas net niet geplaatst voor het districtskampioenschap, maar wij vonden het al hartstikke knap dat ze zich voor het regiokampioenschap plaatste, top gedaan Lisa!

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten