Ritmische Gymnastiek

Gouden weekend GTV de Badhoeve

 

Met goud en brons op de Aura Cup in Kroatie, goud op de Lippe Cup in Duitsland en 3 districtskampioenen Mid West beleefde de selectie van GTV de Badhoeve een gouden weekend.

 

Zondag 31 maart jl organiseerde GTV de Badhoeve in Sportcentrum Ookmeer de finale 2e divisie van district MidWest. Via twee plaatsingswedstrijden waren de ruim 100 gymnasten doorgestroomd naar de A- of de B-finale. De A-finalisten streden nu niet alleen om de districtstitel maar ook om een plek in de landelijke finale. Bij de junioren was er meteen succes voor de thuisclub: Cato Hartog was in topvorm en won met overtuiging het kampioenschap, gevolgd door Solenne Evers. Nadine Bol werd 4e. Alle 3 gaan door naar de finale op 19 mei in Hilversum.

De titel bij de pre-junioren ging naar Badhoeve-lid Larishta Bindesrisingh. Samen met clubgebootjes Lieve ten Wolde, Ella Groepenhoff en Maire Tolk plaatste ook zij zich voor de finale.

Bij de benjamins won Stacey Mollers goud voor Veronica Kistanov. Hoewel de districtstitel naar Hilversum ging, door een mindere wedstrijd in januari van de beide Badhoeve-leden, plaatsten zij zich wel voor de landelijke finale samen met clubgenootje Livia Klave. Hiermee komt het aantal finaleplaatsen voor GTV de Badhoeve op tien,

Bij de mini’s geboren in 2012 ging het Badhoeve-succes door: Melissa Vullinghs won met een prima oefening het kampioenschap, gevolgd door Adriana Bondarenko en Dila Uluyazi. In geboortejaar 2011 won Dinara Akhmedbaev zilver voor Lia Wallach die brons won.

 

Buitenland

GTV de Badhoeve was dit weekend ook actief in het buitenland. Op zaterdag 30 maart vond de Lippe Cup plaats in Werne, Duitsland. Hier presteerden Lily Hoeve, Lieke Faber en Sanne Faber uitstekend door alledrie in hun leeftijdsklasse goud te winnen.

Zondag 31 maart kwam een Badhoeve-delegatie in actie op de Aura Cup in Zagreb, Kroatie. Bij de senioren A was Cheyenne Stoffer zeer succesvol. In een groot internationaal  veld won zij goud met knots en werd 4e met bal. Pre-junior Maryam Hefnawy won brons. Marit van der Stam en Alexandra Zaytseva werden 4e en 7e bij de junioren.

De selectie van GTV de Badhoeve kijkt terug op een zeer geslaagd weekend.

www.gtvdebadhoeve.nl

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten